Verhuur - verkoop valnetten

Verkoop valnetten

Bent u op zoek naar visnetten, vogelnetten of vijvernetten? Door de uitstekende kwaliteit van onze veiligheidsnetten worden ze ook regelmatig ingezet voor andere doeleinden en dit maakt onze veiligheidsnetten daarom ook uitermate geschikt voor de losse verkoop. Van den Berg Veiligheidsnetten biedt u de service van de losse verkoop zodat u zelf bepaalt voor welke doeleinden u onze netten gaat gebruiken.

Verhuur valnetten

Bent u zelf in de gelegenheid uw veiligheidsnetten te plaatsen voor tijdelijke projecten, dan bieden wij u de optie tot lossen verhuur. U huurt de valnetten bij ons en u bevestigt ze zelf. Wij garanderen de kwaliteit van de valnetten en blijven daar verantwoordelijk voor. U bent zelf verantwoordelijk voor de bevestiging en de manier waarop dat gebeurd. Wij raden de verhuur alleen aan als u zeker weet dat de valnetten op de juiste manier bevestigd worden, voor uw veiligheid.

Verkoop Persoonlijke beschermingsmiddelen

Om veilig aan uw klus te beginnen zijn Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) noodzakelijk. U moet er niet aan denken dat u zwaar materiaal op u hoofd krijgt, een gehoorbeschadiging op loopt of uw zicht verliest. Van den Berg Veiligheidsnetten verzorgt niet alleen vangnetten, maar ook uw persoonlijke bescherming. Op ieder gebied beschermd en beveiligd aan het werk, dat is de beste voorbereiding. Denk u ook aan een harnas?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze verhuur en verkoop van onze veiligheidsnetten of PBM? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.