Van den Berg Veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten en Dakrandbeveiliging

Van den Berg Veiligheidsnetten B.V. is een gespecialiseerd bedrijf in het (de)monteren van veiligheidsnetten (vangnetten), en dakrandbeveiliging van tijdelijke en permanente aard. Wij leveren valbeveiliging in zowel standaard netten als roestvast stalen (rvs) uitvoering. Ook het  verzorgen van vaste ankerpunten behoort tot onze specialiteit.

Uiteraard staan wij garant voor de veiligheid van uw medewerkers op nieuwbouw- en renovatieprojecten en voorzien wij uw projecten van collectieve valbeveiliging volgens de EU norm NEN-1263 en EU norm 13374.

Ons bedrijf is gevestigd in Hoogeveen, een strategisch goed gelegen locatie en makkelijk bereikbaar vanaf de belangrijkste snelwegen. Wij beperken ons niet alleen tot valbeveiliging in Nederland, maar breiden ook uit naar Duitsland en Frankrijk.

Webshop

Wij leveren onze producten ook aan onze (nieuwe) klanten via onze webshop. U kunt netten, dakrandbeveiliging en randproducten bestellen in de volgende categorieen: Bouw & industrie / sport & recreatie / tuin&agro .