Gerealiseerde projecten valbeveiliging

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van projecten waaraan Van den Berg Veiligheidsnetten met zorg heeft gewerkt.

De ijsbaan in Twente is een voorbeeld van een grootschalig nieuwbouwproject dat in fases is ingevoerd. Van den Berg Veiligheidsnetten is ingeschakeld om de collectieve valbeveiliging te regelen voor werkzaamheden aan het dak van de ijsbaan.

Het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen is een uitbreiding van bestaande bouw waarbij het stadion is voorzien van een nieuwe ring. Van den Berg Veiligheidsnetten heeft gezorgd voor de valbeveiliging.

Voorafgaand aan dit renovatieproject hebben de medewerkers van Van den Berg Veiligheidsnetten een cursus gevolg om het spoor te mogen betreden. De perrons zijn in de nachtelijke uren voorzien van een nieuwe perronoverkapping. Van den Berg Veiligheidsnetten heeft de perrons voorzien van tijdelijke valbeveiliging.

Dit was een grootschalig nieuwbouwproject waarbij een hele nieuwe vleugel is gebouwd. Tijdens dit project is aangelijnd gewerkt met touwtechnieken. Van den Berg Veiligheidsnetten heeft de ankerpunten voor de valbeveiliging verzorgd.

Tijdens dit renovatieproject heeft Van den Berg Veiligheidsnetten de valbeveiliging verzorgd tijdens de vervanging van de lichtkoepels en lichtstraten binnen Cityplaza.

Van den Berg Veiligheidsnetten heeft tijdens de renovatie van de tramremises tijdelijke dakrandbeveiliging en veiligheidsnetten geplaatst. Dit gefaseerde renovatieproject is verlopen volgens een nauwkeurige planning in verband met de stroom op de bovenleidingen.

Wilt u meer weten over onze projecten of heeft u een project waar wij u mee van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten.

Door jarenlange ervaring van onze medewerkers, verzekeren wij u uiteraard van een veilige werkplek voor uw medewerker(s).